JARA IN STOERE SWEATER LITTLE 10 DAYS


Vandaag laat ik jullie graag de outfits van Jara zien. Een heerlijke comfortabele en warme outfit voor de koude ‘winter’dagen. Het gebruik van verschillende materialen, kleurtinten en prinsjes zorgt ervoor dat het naast een comfy outfit ook een hele fashionable look is!

Jara draagt een roze melange kleurige sweater van het Nederlandse kinderkleding merk Little 10 Days – tip: je shopt ‘m nu in de sale – Naast de hardere kleuren die we in de winter vaak zien vind ik zo’n zachte tint zeker een waardevolle toevoeging aan de garderobe van je dochter. Het panter print blousje onder de sweater zorgt letterlijk voor gelaagdheid, maar geeft de totale look ook net even een edgy twist. Om de outfit helemaal goed af te stylen draagt Jara een paar heerlijk warme en fluffy sneakers van Zara. Ik bedoel, hoe cool zijn deze? En gevalletje hebben, hebben!

Een comfy maar fashionable outfit waarin Jara lekker naar school kan en heerlijk kan dansen en spelen met haar vriendinnen. Past deze stijl ook bij jouw dochter? Leuk als je het ons laat weten.


Je shopt de sweater hier & de schoenen hier

Je shopt de sweater hier de schoenen hier

Is deze stijl en outfit ook iets voor jouw dochter? 

Foto’s door Maru Alvarez

Doe jij al mee aan onze WIN-ACTIE op Instagram? Check de post hieronder!

Tags: , , ,

Plaats een reactie