10 DAYS | OUTFIT NILA


Door: Sanne

Knit, glitter en grid. De drie ingrediënten voor een toffe outfit als deze. Alles wat Nila draagt is van little 10days, op de schoenen na;). Een niet al te goedkoop merk maar kwalitatief enorm sterk. Ik laat me dan ook ieder seizoen verleiden.
In de maand september kan je de positieve punten uit de zomer en de herfst combineren! Nieuwe collecties, fijne vesten, leuke jurkjes met een paar bruine beentjes.

Het jurkje is bijzonder door zijn kleuren, gouden glitterstreepjes en een warm beige tint. Het vest is nu al mijn beste aankoop voor Nila dit seizoen. Het is leuk voor binnen, buiten en als jas! Door de combinatie van de kleuren en de grid print is dit een super tijdloze stoere outfit! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Via deze link kun je Little 10 Days shoppen

12

11

10

9

8

7

Klik hier om Little 10 Days te shoppen

Wat vinden jullie van Nila d’r outfit?

Plaats een reactie