De SALE is in heel veel (web)shops nu echt los gebarsten. Te gekke kinderkleding items van waanzinnige kinderkleding merken scoor je nu met een vette korting in de SALE! Kijk, daar worden we blij van niet? Misschien heb je nog een must have op je verlanglijstje staan? Of vond je dat ene item eerst gewoonweg iets te duur? Grijp dan nu je kans. Eerlijk is eerlijk, dat gevoel dat je hebt wanneer je een te gek item hebt gescoord in de sale is heerlijk 😉 Om het je nog wat gemakkelijker te maken hebben wij de 5 leukste (web)shops voor je op een rij gezet waar je nu helemaal los kunt gaan. Ken jij deze 5 shops allemaal al? En bij welke shop ga jij je slag slaan?

Onze tip? Bezoek ze zéker allemaal even want er is gewoon te veel leuks! En, wees er snel bij want op=op! Happy sale shopping!

1. Lou & Blue
In de (web)shop van Lou & Blue blijf je je ogen uitkijken. Een prachtig kinderkleding merken pakket, maar ook toffe accessoires en (kraam) cadeautjes. Een gevalletje, doe mij alles maar 😉 En yes, ook hier is SALE in volle gang! Do we need to say more? Emile et Ida, Tiny cottons, Rylee + Cru, iglo+indi. Ga d’r lekker voor zitten en sla je slag.

Huxbaby

Tinycottons

2. Wonder
Bij Wonder loopt de korting op tot wel 50% en het leuke is dit heb je zelf helemaal in de hand! Hoe meer je shopt, hoe hoger de korting. Kijk, dat hoef je ons natuurlijk geen twee keer te zeggen. Wij hebben natuurlijk al even voor je gekeken en ohhh, er is zoveel leuks! Kinderkleding merken als Mini Rodini, Mio&Co, Lotiekids, Miss Ruby Tuesday, Sproet & Sprout en veel meer… nu allemaal te shoppen in de SALE.

Maed for Mini

Lotiekids

3. Kixx Online
Are you ready? Kixx Online is zo’n beetje de grootste kinderkleding webshop in NL dus wanneer hier de SALE van start gaat weet je dat je goed zit. De korting op de wintercollectie loopt op tot wel 40% dus je bent eigenlijk dief van je eigen portemonnee als je hier niet jouw favorieten bij elkaar shopt 😉 Kinderkleding collecties van Bellerose, BY-BAR, Finger in the Nose, Tumble ‘N Dry, Vingino, Scotch & Soda en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je begrijpt, zeker even kijken!

Scotch R’Belle

Scotch Shrunk

4. BonBon on the Block
Wanneer je opzoek bent naar pareltjes van SALE toppers van kinderkleding merken die (nog) niet overal te koop zijn dan moet je zeer zéker de (web)shop van BonBon on the Block niet overslaan. Sowieso raad ik je niet aan om 1 van de shops uit dit lijstje over te slaan, maar dat terzijde 😉 Ken jij bijvoorbeeld de gave kinderkleding merken Fish & Kids, Fresh Dinosaurs en Bob & Blossom al? Waanzinnige kinderkleding merken die je nu dus voor een heel fijn prijsje aan de garderobe van jouw zoon of dochter toe kunt voegen. Let’s goooo!

Fresh Dinosaurs

Stella McCartney

5. Petozzi
Ja hoor, ook bij Petozzi kan het stapelen beginnen! Met deze gedachte is het gewoon zonde om niet dat extra sale item in je winkelmandje te gooien. Ik bedoel, hallo extra korting?! En oh my, wat zijn er nog veel gave items in de shop! Oke, je moet er wel snel bij zijn, want het gaat hard. Maar we noemen er even een paar: Bobo Choses, CarlijnQ, GroCompany, Phil&Phae, Popupshop en Repose Ams. Ja hoor, gooi je (virtuele) winkelmandje maar vol!

Mini Rodini

Hugo Loves Tiki

Ben jij al aan het SALE shoppen geslagen? En bij welke van deze 5 shops ga jij zeker even een kijkje nemen? Laat je ons even weten waar je geslaagd bent? We zijn benieuwd 😉

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Wat vinden jullie van deze oversized girl blazer?? En de velvet rok? Dit merk wil ik dus heeeel graag met jullie delen!! Ik ben er echt helemaal weg van ??Misschien hebben sommigen van jullie het al eens eerder bij me voorbij zien komen tijdens de Styling en shoot voor @sparkle26_com en voor sommigen zal het nog helemaal nieuw zijn. Maar het is echt een stylish en fashionable kidsfashion brand!! Ik heb het over @milkandbiscuitcrumbs Ik zou zeggen, ga ze volgen en laat je inspireren. Wij gaan het iig lekker combineren bij #Kindermodeblog Ennnn later deze week komt er ook nog een winactie, want lijkt me leuk als jullie ook wat van dit merk kunnen proberen. Ok. Lang verhaal dit. Fijne avond iedereen!!! ❤️? #Ilovekidsfashion #milkandbiscuits #Kindermodeblog #KidsStyling @frederiekewieberdink

Een bericht gedeeld door Frederieke Wieberdink (@kindermodeblog) op

Tags: , ,

Plaats een reactie