10X SALE SHOPPEN BIJ ADORABLEKIDZZ


De winter SALE is in volle gang. Hét moment om er even rustig voor te gaan zitten en jouw favorieten te scoren met een leuke korting. Ik bedoel: er is zoveel leuks! Ook in de webshop van Adorablekidzz vliegt de SALE je om de oren. En met sale bedoelen we ook een goede sale! Shop nu de leukste truien, rokken, broeken, jurken en winterjassen voor een heerlijk laag prijsje. Super voor dit koude weer, want brrr wat is het koud. Neem nummertje vier, helemaal volgens de laatste fashion trends! Niet alleen lekker warm, maar ook super fashionable dus. Kinderkleding merken als Mini Rodini, Tinycottons, Enfant, iglo+indi, Soft Gallery, One we Like en nog veel méér. Ja de SALE bij deze gave webshop is zeker een persoonlijke tip van ons.

Wij hebben alvast 10 toppers van SALE musthaves uit de webshop van Adorablekidzz voor je bij elkaar geshopt, maar laat dat je vooral niet weerhouden om de rest van de webshop van top tot teen door te speuren. Een top 10 kiezen was namelijk al lastig genoeg 😉  Welke kinderkleding merken of items staan er hoog op jouw verlanglijstje om te scoren? Leuk als je het ons laat weten. Maar voor nu, let’s go to Adorablekidzz Veel plezier met shoppen!

 

  1. Rok Enfant
  2. Sokken Iglo + Indi
  3. Trui Tinycottons
  4. Jas Mini Rodini
  5. Jurk Mini Rodini
  6. Sweater Tinycottons
  7. Legging CarlijnQ
  8. Jack Soft Gallery
  9. Trui Tinycottons
  10. Sokken Tinycottons

Welk item is jouw favoriet? En vergeet vooral niet de rest van de SALE bij Adorablekidzz te checken!

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie