SAAR IN DENIM ROK FISH & KIDS


Door Sandra:

Als ik ergens blij van word dan is het wel denim. Zou de meisjes graag in een leuke denim jeans zien, maar helaas ga ik dat niet voor elkaar krijgen. Ik heb het meerdere keren geprobeerd maar de broeken blijven in de kast liggen. Ik heb het dan ook maar opgegeven en me erbij neer gelegd. 😉

Tot dat mijn oog ineens viel op deze geweldige denim rok van het Spaanse merk “Fish & Kids” bij de super toffe webshop “BonBon on the block”. Een relatief nieuw kindermode merk wat nog niet overal verkocht wordt, maar dus wel in deze (web)shop! Dit kinderkleding merk kenmerkt zich door de vele unisex kleding. Ook is het kindermode merk geïnspireerd door het verleden en hebben de kledingstukken vaak een vintage randje.

De rok van Saar heeft knopen aan de voorkant en een steekzak aan beide kanten. De stof is dik en valt erg mooi. Deze rok is weer zo’n geval van hebben’ hebben! Je kan de rok echt overal mee combineren, er een stoere look aan geven door er sneakers onder te dragen of gewoon een leuk laarsje. Saar wilde de rok dan ook direct aan. Wat vinden jullie van deze combi? En hoe zou jij deze rok combineren?

Je kunt de collectie van Fish & Kids hier shoppen bij BonBon on the block

Klik hier om direct naar de webshop van Bon Bon on the block te gaan

Wat vind jij van de nieuwe rok van Saar? 

Tags: , ,

Plaats een reactie