TRENDY TRIBAL MET CHERRY PAPAYA


Afgelopen zomer reisde het team van Kindermodeblog af naar Florence voor Pitti Bimbo, dé plek voor de aller tofste kindermode merken om hun nieuwe collecties te showen (klik hier voor het foto report van onze trip). Je wordt er hebberig van zo’n beurs, te veel mooie merken om uit te kiezen. Één van die merkjes was Cherry Papaya. Een Portugees kinderkleding merk met een lekkere eigenwijze, eigentijdse uitstraling. De collecties zijn altijd gebaseerd rondom een thema en deze winter gaat Cherry Papaya voor een te gekke tribal look. Herinner je je deze eyecatchers nog die Free in Florence spotte? Hieronder hebben we nog een aantal te gekke Cherry musthaves voor je. Hoé gaaf zijn het rode broekje en de top met tribal print bijvoorbeeld? En die witte trui met totempalen print dan? De collectie van Cherry Papaya is echt van A tot Z te gek! Vergeet vooral het filmpje onderaan deze blog niet te checken voor nog meer moois! Wat vind jij van de nieuwe tribal collectie?

Klik hier om naar de website van Cherry Papaya te gaan

Je kunt Cherry Papaya shoppen via deze link

Ken jij dit kinderkleding merk al? En wat vind jij van de collectie? 

Tags: , , ,

Plaats een reactie