3 X KINDERMODE TRENDS DIE WE DIT SEIZOEN GAAN ZIEN!


Ieder seizoen zien we kindermode trends komen en gaan en soms zijn er ook een paar van die blijvertjes – trends en stromingen die een kleine update krijgen maar gewoon nog lekker een seizoen mee gaan! Nu de scholen langzaam allemaal weer beginnen en de eerste winter outfits voor de kinderen al netjes in de kast hangen is het hoog tijd om een paar van die fijne kindermode trends wat verder uit te lichten! De komende weken zullen wij je uiteraard ook weer wekelijks voorzien van de laatste trend musthaves, maar deze 3 kindermode trends willen we graag alvast met je delen!

Be inspired!

THE GALAXY – Deze kindermode trend bevat glanzende materialen, prints gebaseerd op het universum en heelal, spacy vormen, metallics en een opvallende kleur details. Deze kindermode trend mag gezien worden en combineert perfect met wollen en warme materialen.

TRENDS

BE BOLD AND BRIGHT – Quotes, patches, batches, opvallende graphics dat is waar deze kindermode trend om draait. Durf op te vallen en hier en daar voor een gek en opvallend item of detail te kiezen. Deze kindermode trend is perfect voor coole dudes en hippe meiden!

TRENDS

TEDDY & FAKE FUR – Ooooh van deze kindermode trend kun je je handen niet afhouden. Zachte materialen als teddy, wollen stoffen, fake fur en alles wat heerlijk aaibaar is! Al dalen de temperaturen straks naar -10 (oh noo!) met deze trend blijf je heerlijk warm.

TRENDS

Wat vind jij van deze kindermode trends? En welke vind jij het leukste?

Tags: , , ,

Plaats een reactie