10X HIPPE MEIDEN MUSTHAVES BIJ WEHKAMP


Dat gevoel wat je krijgt wanneer je dat ene item hebt weten te bemachtigen, waarmee je weer leuke nieuwe outfit combinaties kunt maken. Heerlijk! De kast aanvullen met nieuwe items waar je weer een heel seizoen mee vooruit kan. Nieuwe setjes maken en nieuwe kinderkleding merken ontdekken. Kan jij er – net als ik ūüėČ – ook geen genoeg van krijgen? Kindermode is en blijft gewoon z√≥ leuk en het maakt mij iedere dag weer vrolijk. Wanneer je Kindermodeblog een beetje in de gaten houdt weet je dat ik gek ben om het mix & matchen van verschillende kinderkleding merken, kleuren, printjes en materialen. Durven en op je gevoel af gaan, dat is misschien wel mijn gouden tip als het op combineren aan komt. Bij wehkamp heb ik 10 hippe meiden musthaves voor dit seizoen bij elkaar¬†geshopt. Met hier en daar al een kleine knipoog naar de feestdagen, hoewel¬†er naar mijn mening in iedere dagelijkse outfit ook gerust een shiny stof of glittertje mag zitten. Een fijne combinatie tussen stoere en echte girly items. Is dit stijltje ook iets voor jouw dochter?

De roestbruine herfstkleur is ook een van mijn favorieten dit seizoen. Een kleurtint die je super goed kunt combineren en welke gelijk voor een ”warme” touch in een outfit zorgt.¬†Nummertje 1 is dan ook zeker een favoriet hier –¬†Klik hier om te zien hoe we deze gebreide trui van Tumble ‘N Dry al eerder combineerden¬†– Wat vind jij van deze trendkleur? En welke nummertjes uit deze shopping springen er voor jou het meeste uit?¬†Leuk als je in een reactie laat weten welke nummertjes jouw favoriet zijn! Ik ben benieuwd ūüôā

 

  1. Trui Tumble ‘n Dry
  2. Rokje WE Fashion
  3. Rugzak Pepe Jeans
  4. T-shirt WE Fashion
  5. Legging Name it
  6. Rokje Mango
  7. Jasje Babyface
  8. Schoenen Dr Martens
  9. Shirt WE Fashion
  10. Jas IKKS

Voor welke combi ga jij? En welk nummertje is jouw favoriet?

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie