10X HIPPE MEIDEN MUSTHAVES

Dit najaar kunnen we er heerlijk op los mix & matchen! Wij hebben 10 van onze favorieten items uit de nieuwe wintercollectie van Vingino voor jouw meisje bij elkaar geshopt. Een combinatie van stoer en girly en een combi van fijne basics en echte eye-catchers! Welke nummertjes zouden jullie met elkaar combineren? En welke items mogen zo bij jouw dochter in de kledingkast belanden? Leuk als je het ons laat weten in een reactie op Facebook!

 

 1. Jurk Vingino
 2. Blouse Vingino
 3. Sweater Vingino 
 4. Rok Vingino
 5. Jas Vingino
 6. T-shirt Vingino
 7. Jeans Vingino 
 8. Trui Vingino
 9. Cap Vingino 
 10. Sweater Vingino

Welke items zou jij met elkaar mix & matchen?

Ben jij ook bij de Back to School styling dagen van Kindermodeblog? Personal styling, shoppen met Kinderstyliste Frederieke Wieberdink én laat je kind(eren) op de foto zetten door onze professionele fotograaf. Ben jij erbij?

 • A.s zaterdag 9 september – Groots&kleintje – Hendrik Ido Ambacht
 • Zaterdag 16 september – Lou & Blue – Alkmaar
 • Zaterdag 23 september – Stoerkids – Hilversum

Klik hier voor alle info! 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie