DONDERDAG 2 NOVEMBER: WORKSHOP SOCIAL MEDIA DOOR FREDERIEKE WIEBERDINK

Je kunt voor de workshop van 2 nov een kortingscode aanvragen via de mail: frederieke@kindermodeblog.nl

Wil jij het beste uit je social media halen? Wil jij alles leren en weten over Instagram en Facebook? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Tijdens deze workshop deelt kinderstyliste, ondernemer en social media expert Frederieke Wieberdink haar persoonlijke ervaringen, tips en tricks en word je geïnspireerd door haar succesverhalen. Je gaat aan de slag met jouw eigen unieke social media strategie en je gaat naar huis met een concreet plan!

Waar liggen voor jou (en je bedrijf) de meeste kansen? Hoe zet je social media succesvol in? Waar is jouw doelgroep het meest actief en hoe kun je ze het beste bereiken? Wat zijn do’s en don’ts? Tijdens deze dag krijg jij de kans om actief aan de slag te gaan met jouw persoonlijke social media strategie en krijg je persoonlijk advies van Frederieke!

Na de cursus ga je boordevol nieuwe inspiratie en inzichten naar huis en heb je nieuwe handvatten om mee aan de slag te gaan. Heb jij zin om te groeien en te investeren in jezelf? Schrijf je snel in voor deze workshop!

Let op! In deze Social Media workshop gaan we vooral dieper in op Instagram en Facebook. De andere social media kanalen zoals Twitter, Pinterest, Linkedin en Youtube zullen in het kort behandeld worden.

**Good to know**

* De workshop vindt plaats op het kantoor van Kindermodeblog (centrum Utrecht)
* Luxe lunch is verzorgd
* Er is ruimte voor persoonlijke vragen aan Frederieke na afloop
* De groep bestaat uit max. 8 personen
* Goede parkeergelegenheid voor de deur
* Goed bereikbaar met openbaar vervoer​

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan gerust een email naar frederieke@kindermodeblog.nl

 

donderdag 2 november

Lees hieronder ook de reviews van andere deelnemers!

 

Review Marga Doelman, Korver Kaas (Volg Roodbonter Kaas op Facebook )
” In eerste instantie wist ik niet precies wat ik van de cursus moest verwachten. Na het volgen ervan was ik blij dat ik me ervoor in had geschreven. Het heeft me handvatten geboden om het bedrijf beter op de kaart te zetten via socialmedia. Op welke manier je het beste je bedrijf kan presenteren, do’s en don’ts, hoe je het jezelf makkelijk kan maken, persoonlijk advies etc. Daarnaast werd het op een zeer leuke manier gepresenteerd met alle ruimte voor vragen. Een echte aanrader!!! “

 

Review Chantal Monsma, Stoerkids Hilversum ( Volg Stoerkids op Facebook & Instagram)
In mei heb ik de workshop Social Media gedaan bij Kindermodeblog. Echt super leuk en leerzaam. Vooral omdat je leert goed na te denken over je post, het doel en wie je wilt bereiken. Verder worden er goede handvatten gegeven om te zorgen dat je meer likers krijgt en je bericht vaker getoond wordt. Het feit dat je in een groepje zit maakt het nog interessanter. Je leert van ieders ervaringen en denkt mee in oplossingen. Een heerlijke workshop waarbij Frederieke veel praktische tips geeft. Eentje die ik iedereen kan aanraden.

 

Review Christel Christel, Leff! Kinderkleding Bergeijk (Volg Leff! op Facebook & Instagram)
” Een paar weken geleden had ik een workshop bij Kindermodeblog over Social Media, Concept & Styling.
Een fijn klein groepje waarbij de workshop helemaal werd toegespitst op mijn vragen en eventuele struikelblokken.
Een dagje sparren met anderen, ervaringen uitwisselen en gezellig kletsen over onze gezamenlijke passie: kindermode.
Aan het einde van de dag keerde ik huiswaarts met de nodige tips & tricks maar ook met een bruisende energie om al het geleerde zo snel mogelijk in praktijk te gaan brengen. 

Ik ben benieuwd wanneer de volgende workshops zijn en wat er dan op de agenda staat! Groetjes Christel” 

Review Aletta Hekman, Kinderwinkel Groots & Kleintje ( Volg G&K op Facebook & Instagram)
” Bij het starten van een winkel komt van alles kijken… financiën, huren van een ruimte, inkopen en nog 100.000 kleine dingen waar je niet van te voren bij stil hebt gestaan. En… social media… hoe dan? Vóór ik de winkel overnam volgde ik de workshop social media bij Frederieke en het was iedere cent dubbel en dwars waard! Van tips met betrekking tot het maken van de mooiste foto’s tot het concreet inplannen van je social media acties én ik heb er leuke contacten aan overgehouden met mede-ondernemers. 

Inmiddels draait mijn winkel op volle toeren en heb ik de kracht van social media zelf ervaren en dat is bijna volledig te danken aan alle wijsheid die ik tijdens de superworkshop van Kindermodeblog opgedaan heb! ” 

Tags: , , ,

Plaats een reactie