WORKSHOP 1 | BLOGGEN & SOCIAL MEDIA

​Wil jij veel meer winst behalen uit je blog en social media activiteiten? Is het jouw droom om als succesvol blogger aan de slag te gaan, of ben je stiekem al begonnen? Dan is de workshop Bloggen & Social media echt iets voor jou! Tijdens deze workshop die zal plaats vinden op het kantoor van Kindermodeblog (Utrecht) leert Frederieke je alle ins en outs van bloggen en social media. Ze vertelt je haar persoonlijke ervaringen, ultieme gouden tips én valkuilen. De workshops worden gegeven in kleine groepen van max. 8 personen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en advies. Heb je brandende vragen? Schroom dan niet, daar is tijdens de workshop genoeg tijd voor.

Hoe schrijf je een goede blog?
Wie is je doelgroep en hoe spreek je deze aan? 
Waar moet je precies op letten bij het schrijven een blog?
Hoe schrijf je een goede blogtitel?
Hoe creëer je mooi beeld bij je blog?
Hoe zorg je dat jouw blog vindbaar wordt voor Google?

Hoe zet je jouw blog het beste door via Social Media?

Hoe werkt Social Media nou echt?
Hoe maak je de beste social ‘posts’?
Hoe krijg je goede en interactieve volgers?

Tijdens de workshop zal Frederieke je alle tips en tricks op het gebied van bloggen en social media leren. Met ruim zes jaar ervaring als blogger en social influencer kan ze je alles vertellen over de do’s en don’ts in het vak. Tijdens de workshop word je klaargestoomd voor het vak en zul je zelf ook een korte blog gaan schrijven en gaan we samen een contentkalender maken zodat je na de cursus met een dosis nieuwe inzichten aan de slag gaat.

**Good to know**

* Luxe lunch is verzorgd
* Er is ruimte voor persoonlijke vragen aan Frederieke 
* De groep bestaat uit max. 8 personen
* Goede parkeergelegenheid voor de deur
* Goed bereikbaar met openbaar vervoer

 

Tags: ,

Plaats een reactie