DE TOFSTE DENIM SETS VOOR JOUW ZOON/DOCHTER

“It’s all about denim!”  De denim look maakt deze winter een comeback en ik kan je vertellen ik ben enthousiast. Denim items zijn eigenlijk onmisbaar in de kledingkast van je zoon of dochter en het fijne aan denim is dat je oneindig veel combinaties kunt maken. Mix & match er rustig op los. Sportief, casual, stoer, maar ook feestelijk is denim goed te combineren. Nu denken velen van ons in eerste instantie gelijk aan een jeans als het over denim gaat, maar er is veel meer. Dit brengt bij gelijk even bij de denim on denim trend die dit seizoen helemaal hot is! Durf jij het al aan?

Van de perfecte basic jeans, tot toffe spijkerjacks, denim blouses, jurken en rokjes. De keuze is enorm en bij Vingino heb ik al een aantal toffe denim items voor je bij elkaar geshopt! Zo vind ik de spijkerjacks echt heel gaaf. Ideaal als tussen jas en de teddy kraagjes maken van de jacks echte eye-catchers. Ook op jeans gebied zien we tegenwoordig veel varianten. Van de perfecte basic tot destroy, lichte en donkere wassingen en veel details! Stoere patches voor de jongens en en gave metallic details voor de meiden. Een lekkere warme sweater of print T-shirt eronder en je zoon of dochter is ready to go! Welke nummertjes zijn jouw favoriet? En die van je zoon of dochter?

 

Check ook zeker even de website van Vingino om de gehele collectie te bekijken, want er is heel veel leuks!

Meisjes:

  1. Spijkerjack Vingino
  2. T-shirt Vingino
  3. Jeans Vingino

Jongens:

  1. Spijkerjack Vingino
  2. Sweater Vingino
  3. Jeans Vingino

Draagt jouw zoon en/of dochter ook zo graag denim?

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie