10X KLEURRIJK VOOR JE DOCHTER


Wie denkt dat de winter niet kleurrijk en vrolijk kan zijn heeft het goed mis. Ja het zonnetje zal niet meer zo mooi schijnen als tijdens de zomer en het wordt weer eerder donker buiten. Maar ook de winter brengt veel leuks met zich mee, onder andere een heleboel vrolijke en hippe winterkleding. Wij hebben 10 items voor jouw dochter bij elkaar geshopt die de winter zeker een stukje vrolijker maken. Voor welke nummertjes ga jij? 

  1. Blouse The Animals Observatory
  2. Jurk Mini Rodini
  3. Vest The Animals Observatory
  4. Sweater Hugo loves tiki
  5. Tuinbroek Mini Rodini
  6. Maillot Bangbang Copenhagen
  7. T-shirt Bangbang Copenhagen
  8. Rugzak Zara
  9. Legging Hugo loves tiki
  10. T-shirt Zara

Wat is jouw favoriet?

Tags: , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie