LOU&BLUE | DE 10 GENOMINEERDEN


Zaterdag 16 september waren we met onze Kindermodeblog Back to School Tour in Alkmaar bij de waanzinnige kinderwinkel Lou & Blue.Alweer de 3e en één na laatste styling dag van deze tour. Time flies when your having fun! 😉 Als je deze kinderwinkel nog niet kent, mag deze linea recta op je favorieten lijstje belanden.Wat een mooie winkel is het. Het hangt vol met de mooiste baby- en kinderkleding, plus het aardigste personeel die je graag wilt helpen bij het uitzoeken van de perfecte outfit voor jouw kindje. Het was een leuke dag vol gezelligheid, lieve volgers én kinderkleding inspiratie!

Vandaag is het tijd om de 10 genomineerde outfit foto’s van de derde Back to school tour dag bij Lou&Blue bekend te maken. Uit deze 10 genomineerden zal de jury de winkel winnaar kiezen die we binnenkort op Kindermodeblog bekend zullen maken. Deze winnaar wint de winkelprijs bij Lou&Blue én is in de race voor de hoofdprijs bij Kindermodeblog, namelijk een kledingpakket t.w.v €250,- speciaal voor jou samengesteld door mij 🙂 Spannend….!

Neem snel een kijke op de website van Lou&Blue

Neem snel een kijke op de website van Lou&Blue

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie