HET NIEUWE NAME-IT SHIRT VAN TIJMEN


Door Nathalie:

Onze oudste is alweer 8,5 (bijna 9 zoals die zelf zegt) en jeetje wat een wijsheden komen er zo af en toe uit dat mannetje. Zit inmiddels in groep 5 en krijgt al echte toetsen en veel huiswerk. Al is hij in mijn ogen nog maar 8, daar denkt hij zelf echt anders over. Hij vindt zichzelf heel wat en er worden dan ook dagelijks discussies gevoerd over van alles en nog wat. Zo wil hij heel graag een eigen telefoon, iedere avond tot 22u opblijven, zijn eigen kleding kiezen en alleen op de fiets naar de hockey. Zoals jullie wellicht zullen begrijpen zijn 3 van de 4 discussiepunten voor ons geen discussie, maar wat betreft zijn kleding moeten wij hem gelijk geven. Ik koop niets meer zonder overleg en ik kan melden….dat scheelt heel wat discussies in de ochtend.

Zoals jullie wellicht weten zit Tijmen op hockey en hij doet het met veel overgave en plezier. Super leuk om te zien hoe fanatiek die is….zeker geen dromeland zoals je ook weleens ziet. Kinderkleding met een knipoog naar voetbal is vaak genoeg te koop, maar van hockey kom je bijna nooit tegen. De beslissing was dan ook snel gemaakt toen mijn oog op dit shirtje viel. Tijmen was helemaal enthousiast. De kleur petrol staat Tijmen lekker fris en door de tekst op het shirt is hij gebombardeerd tot Tijmen zijn lievelingsshirt. Eindelijk iets dat naar hockey verwijst. Tijmen draagt hem nu op een I dig denim broekje, maar de kleur past zowel bij donker- als lichtblauw en met zwart en grijstinten is die ook goed te combineren. Tijm is er onwijs blij mee en ik vind het hem geweldig staan. Jullie ook?


Klik hier om de collectie van Name it te shoppen


Klik hier om de collectie van Name it te shoppen

Wat vind jij van het stoere shirt van Tijmen? En wat vind jij van de nieuwe collectie van Name-it? Laat het ons weten in een reactie op Facebook.

Tags: ,

Plaats een reactie