KICK IN NAME IT


Door: Carlijn

“Wat is dat mama, wat er op mijn shirt staat?”, is het eerste wat Kick vraagt wanneer hij zijn nieuwe shirt van Name it uitpakt. Grappig toch, ‘vroeger’ vond ik altijd zo oubollig klinken toen mijn opa en oma dat gebruikten. Maar vandaag heb ik het woord ‘vroeger’ toch zelf ook gebruikt om uit te leggen wat er op Kick’s nieuwe shirt staat. “Dat zijn cassettebandjes, daar stond VROEGER muziek op.”  Waarop Kick zegt: “O, bedoel je een soort Ipad?”  Ik vond het wel genoeg, dus ik heb maar bevestigend geantwoord 😉 Hoe dan ook, Kick is blij met zijn nieuwe shirt van Name it. En ik ook, een donkerblauw shirt met lange mouw is één van die musthaves voor in iedere jongenskast komend najaar! Ik heb hem hier gecombineerd met een lichte jeans met donkere stiksels van Retour en geel met blauwe Havaianas.

Klik hier voor de shopping details van deze longsleeve.

Kick Name it

Kick Name it

Klik hier om Name It te shoppen.

OF

Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt

Wat vind jij van dit shirt?

Tags: , ,

Plaats een reactie