SPECIAAL EVENT VOOR VOLGERS VAN KINDERMODEBLOG

Volgende week is het feest bij Kindermodeblog! En dat heeft eigenlijk allemaal met jullie te maken. Het zit namelijk zo. Een paar weken terug zag ik dat we richting de 20.000 Fans gaan op Facebook. Dit vind ik best wel een onwijze mijlpaal! We zijn al bijna 7 jaar in de lucht en er is zooooveel gebeurd in de afgelopen jaren. Door Kindermodeblog heb ik zoveel mooie en bijzondere momenten mogen meemaken. Van bijzondere samenwerkingen, gave reisjes naar het buitenland, uitdagende styling klussen voor kleine tot grote kindermode merken, tot en met opnames voor verschillende TV programma’s. Natuurlijk heb ik hier heel hard voor gewerkt, maar dat dit me is gelukt, is ook mede dankzij jullie. Mijn lieve en trouwe volgers!!!

Omdat jullie op Kindermodeblog blijven komen, mijn blogs lezen én die van mijn team, door jullie enthousiasme, comments, berichtjes, mailtjes én al jullie lieve woorden…. Dat jullie nog steeds blij worden van Kindermodeblog en er heel veel inspiratie uithalen. Wauw, wat ben ik daar dankbaar voor!! En in een spontane opwelling floepte ik er daarom uit: Zullen we dan een feestje geven voor onze volgers? Dan nodigen we ze allemaal uit op de koffie 🙂

En terwijl ik dat zei, vond ik dat nog niet eens zo gek klinken. En van het een kwam het ander. Daarom dus! 11 – 12 – 13 oktober is iedereen uitgenodigd bij ons op kantoor voor onze PopupShop Party! We hebben koffie, taart (of een borrel) en heeeeeeel veel leuke kleertjes!! Tijdens dit event kun je een aantal van mijn favoriete merken shoppen (nieuwe collectie) én ga ik alllllles verkopen wat ik op Kindermodeblog heb ‘verzameld’ Hier zit echt mega veel leuks en hele bijzondere kinderkleding bij!!!

Omdat het fijn is om te weten hoeveel mensen er ongeveer komen ivm de boodschappen- net als bij een gewone verjaardag – willen we je vragen om je van te voren aan te melden via deze pagina. Je kunt dan een GRATIS ticket bestellen waarmee je tijdens het event ook nog eens €5,- korting krijgt. Maak kans op een golden ticket door het event op Facebook en/of Instagram te delen en tag een paar mensen die je kent voor wie Kindermodeblog een leuke website is om te volgen. Wie weet win jij dan een golden ticket, waarmee je een hele toffe prijs kunt komen ophalen volgende week!!

Kom je gezellig op de koffie volgende week?

– XXX – FREE


BESTEL HIER JE GRATIS TICKET VOOR ONS FEESTJE!

Plaats een reactie