KARL LAGERFELD KIDS EVENT X KINDERMODEBLOG

Nog 3 dagen en dan is het zover!! H√©t kindermode event dat je echt niet wilt missen! ūüėȬ†Want aanstaande zaterdag 16 april nodigen wij jou, in samenwerking met Karl Lagerfeld Kids, uit voor een speciale styling √©n foto sessie! YAY! Want vanaf dit voorjaar lanceert Karl Lagerfeld zijn eerste Karl Lagerfeld Kids collectie en dat moet gevierd worden!¬†Karl Lagerfeld staat bekend als √©√©n van de meest invloedrijke modeontwerpers in de wereld en weet zijn stijl en identiteit ook in de kids collectie tot in de puntjes door te voeren! Om maar even in de Karl termen te blijven, KreativeIkonic ¬†en Akcessible! Super Kool dus dat jij jouw kind(eren) straks de deur uit kan laten gaan in een √©chte Karl!

Kom aanstaande zaterdag tussen 13.00 en 17.00 langs op de kinderkleding afdeling in de Bijenkorf in Amsterdam en laat je kind(eren) stylen door Frederieke¬†en het team van Kindermodeblog¬†in een heuse Karl Lagerfeld Kids outfit! Onze fotograaf is aanwezig¬†om mooie foto’s te maken en daarnaast maak je ook nog eens kans op te gekke prijzen!!

Who wore Karl best?! De¬†5 favoriete outfit foto’s¬†maken kans op een¬†Karl Lagerfels Kids outfit van de Spring/Summer 2016 collectie en daarnaast kun jij als stemmer ook nog eens flink beloond worden! Want door te liken & reageren op jouw favoriete outfit foto, maak je kans op een cool Karl Lagerfeld Kids T-shirt! Hoe gaaf is dit?

Zet je zaterdag alvast in je agenda?! We maken er een feestelijke middag van en het zou super leuk zijn als je langs komt! Wij hebben er zin in!

We zouden het erg leuk vinden als je dit bericht ook met je andere hippe mama vriendinnen op Facebook en/of Instagram wilt delen. Tot zaterdag!!

_MG_0165-15

_MG_9837-2 _MG_0121-8-61 _MG_0192-16 _MG_9347-19 _MG_0264-26 _MG_0207-18 _MG_9328-16 _MG_9697-1 _MG_0202-17-70 _MG_0150-13-66

Foto’s door Maru Alvarez

Plaats een reactie