TIP: LEUKE HORLOGES VOOR KINDEREN

Horloges, altijd handig om te weten hoe laat het is. Meestal worden horloges gedragen door volwassenen, maar tegenwoordig zijn er steeds meer leuke, trendy, hippe en stoere kinderhorloges. Naast dat een horloge natuurlijk de manier is om een kind ook te laten klok kijken, is het tegenwoordig ook een hip accessoire. Een extra touch aan je outfit en ook nog handig om de tijd te leren.

Er zijn ontzettend veel soorten en maten kinderhorloges. Van klassiek, stoer, trendy, girly, analoog en digitaal tot kleurrijk of juist weinig kleur. Neem vooral een kijkje op horloge.nl, zij hebben een breed aanbod aan merken zoals Coolwatch, Casio, Esprit, FlikFlak en nog veel meer! Ook hebben zij veel verschillende modellen en een groot aanbod aan verschillende materialen. Je kunt het horloge tevens veranderen door te wisselen van het bandje om je pols. Zo kan je het kinderhorloge helmaal aanpassen naar jouw outfit. Super leuk.

Ben jij meer van sportieve horloges? Kies er dan eentje die leuk en praktisch is. Bijvoorbeeld een waterdicht horloge wanneer je kind veel buiten is of juist wanneer je gaat skiën. Ook zijn er leuke sporthorloges voor wanneer je kids houden van buitenspelen, sporten en andere sportieve activiteiten.

Klokkijken wordt zeker een feestje wanneer jouw kids een cool, stoer of mooi horloge dragen. Zij kunnen dan zelf klokkijken en hoeven het niet continue aan jou te vragen. Scheelt jou een hoop gezeur aan je hoofd en kunnen jouw kids zelfstandig de tijd van hun hockey training, voetbal training of andere activiteiten bijhouden (komen jullie zeker nooit meer te laat 😉 Met zo’n mooi accessoire om hun pols zullen zij het zeker leuk vinden om de tijd bij te houden. Wedden dat de vriendjes en vriendinnetjes van jouw zoon of dochter ook zo’n gaaf horloge willen wanneer zij deze zien.

 

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie