10X TOFFE TUSSENJASJES


Wanneer de seizoenen langzaam (maar zeker) in elkaar overlopen zijn tussenjasjes het ideale item. Waar zonder jas de deur uitgaan al net wat te fris wordt, maar de winterjas zeker nog een tikkie te warm is de tussenjas de perfecte middenweg. Je draagt ze nu fijn als jas, maar later in het seizoen zijn deze jasjes nog goed te dragen en combineren als ”vest”. Wij hebben 10 tussenjassen voor jongens en meisjes voor jullie bij elkaar geshopt. Welke kies jij?

1.  America today

2. Caramel

3. H&M

4. Indee

5. Mango

6. Petit by sophie schnoor

7. Mango

8. Scotch r’belle

9. Iglo+indi

10. Stella mccartney

Welk jasje zou jij kiezen?

Deze maand zijn de Back to School styling dagen van Kindermodeblog! Personal styling, shoppen met Kinderstyliste Frederieke Wieberdink én laat je kind(eren) op de foto zetten door onze professionele fotograaf. Ben jij erbij?

  • A.s zaterdag 9 september – Groots&kleintje – Hendrik Ido Ambacht
  • Zaterdag 16 september – Lou & Blue – Alkmaar
  • Zaterdag 23 september – Stoerkids – Hilversum

Klik hier voor alle info! 

Plaats een reactie