OPNIEUW GEOPEND: KIXX KIDSWEAR ALKMAAR

Ik heb een heel leuk nieuwtje voor je! Misschien dat je Kixx Online al kent van het online shoppen voor je kids – met zoveel te gekke kindermode merken is kiezen bijna onmogelijk ūüėČ – maar wist jij dat Kixx Online ook een stenen winkel heeft? Kixx¬†Kidswear. Een stenen winkel in hartje Alkmaar. En juist deze stenen winkel heeft een hele make-over ondergaan. Alles om het winkelende vaders en moeders (to be)¬†nog gemakkelijker te maken. Daar zeggen we geen nee tegen toch?

Zo heeft de winkel niet alleen een hele nieuwe uitstraling gekregen ook leuk om te vertellen is dat de pashokjes zijn omgetoverd tot verschillende sprookjesverhalen. Te gek toch? Hierdoor wordt shoppen met je kind(eren) een stuk gemakkelijker en leuker. In de kinderwinkel shop je natuurlijk – net als online – de leukste baby- en kinderkleding merken. Heb jij de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry, Scotch & Soda, Molo, Finger in the Nose, nOeser en Little 10Days bijvoorbeeld al gezien? Deze zien er stuk voor stuk weer waanzinnig uit. Bij het zien van de nieuwe collecties krijg ik (stiekem) al weer helemaal zin in het najaar. En heb je online iets gezien wat (nog) niet in de winkel is? Binnenkort¬†kun je dit in de winkel via een tablet bestellen. Dan wordt het bij jou thuis of in de winkel bezorgd. It’s up to you ūüėČ

Heropening Kixx Kidswear

A.s. zaterdag 2 september vindt de feestelijke heropening van Kixx Kidswear in Alkmaar plaats. Op je gemak de nieuwe collecties bekijken, inspiratie opdoen en natuurlijk de nieuwe kinderwinkel bewonderen! De eerste 100 betalende klanten ontvangen een leuke goodiebag, de popcornkraam van Molo is aanwezig om lekkers voor de kids uit te delen én er zijn leuke giveaways. Dus ben je in de buurt? Neem dan zeker even een kijkje. Laat je ons ook even weten wat je van de vernieuwde kinderwinkel vindt?

Kixx Kidswear aan de Laat 177, Alkmaar

Je kunt via deze link naar de webshop van Kixx Online 

Klik hier om direct naar de webshop van Kixx Online te gaan

Heb jij de nieuwe collectie bij Kixx Online al bekeken?

Tags: , , ,

Plaats een reactie