PHILEINE IN GAVE COMBI SOFT GALLERY EN ZARA


Door Renske:

Het normale leven is weer begonnen! Julie ging gelukkig weer heel vrolijk naar school en ook Phileine ging juichend naar haar peuterspeelzaal. Toch fijn om te zien! En volgende week mag ook Beau 2 ochtend per week naar de peuterspeelzaal, wat betekent dat ik vanaf dan 2 hele ochtenden per week alleen ben. Zonder kinderen. Ongeveer 6 hele uren! Naast dat ik het voor Beau echt goed vind dat hij 2 dagen naar school gaat vind ik het voor mezelf ook echt heerlijk! En 1 van de eerste dingen die ik ga doen is lekker shoppen, alleen 🙂 Heus wel om ook voor de kinderen te stoppen, want dat is nou eenmaal een soort van hobby.

Tot die tijd shoppen we voornamelijk nog even online en voor Phileine heb ik onlangs voor het aankomende seizoen 2 nieuwe aankopen gedaan die ik graag even met jullie deel. 2 items met mijn beide favoriete printjes; panter (what else) en streepjes. En juist die 2 printjes vind ik ook nog superleuk bij elkaar! Dit panterbroekje van Soft Gallery met ruches bij de zakken komt uit de mega sale bij maysons waar ik eerder Beau z’n verjaardagsoutfit scoorde. Ik heb meerdere items van Soft Gallery in de kast liggen en die blijven allemaal heel lang mooi. Bij Zara kocht ik dit budget streepjes shirt, gaat iets minder lang mee maar dat mag ook wel voor zo’n mini prijsje. Zara heeft ze bijna elk seizoen in de collectie en ik vind het heerlijke basics. Hij is er in 3 kleuren op het moment! Wat vind jij van de streepjes-panter combi?

Je kunt het budget T-shirt hier shoppen

Klik hier om het T-shirt direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Phileine?

Tags: , ,

Plaats een reactie