BEAU IS LEGGING VAN TINYCOTTONS


Door Nathalie:

Nu Beau groter wordt ben ik mij bewuster van de kleuren kleding die ik koop. Ondanks dat ik sommige items echt geweldig vind koop ik ze toch niet, omdat ik ze te besmettelijk vind. Vooral met het kopen van de legging achtige broekjes hou ik daar rekening mee. Beau is een echt jongetje dat heerlijk buiten kan spelen en veel op zijn knietjes zit. Dat is uiteraard niet meer dan normaal, maar ik vind het toch zonde wanneer je de vlekken niet goed uit de kleding krijgt dus ik merk dat ik dan vaak voor de wat donkerdere kleuren kies.

Nu kwam de nieuwe collectie van Tiny Cottons uit met veel leuke prints en mooie warme kleuren. Te leuk al die lama’s en ik heb daarom ook meteen meerdere items aangeschaft. De blauwe legging met de tekst “lama” vond ik erg mooi. Het is een rustige print, maar wel net even anders dan anders. Niet te druk en heel goed te combineren met veel verschillende kleuren. Nu heb ik het toffe bijpassende shirt met de lama print erbij gekocht, maar aangezien het daar nu nog net te warm voor is heb ik het voor nu gecombineerd met dit groene korte mouw shirtje van Little Indians uit de collectie van vorige zomer met daaronder zijn nieuwe mint groene All Stars gympies. Deze stonden al een tijdje in zijn kast, maar omdat ik ze groot had gekocht kon hij ze nog niet eerder aan. Zo heb ik zomer en winter met elkaar gecombineerd.

Je kunt de legging van Tinycottons shoppen via deze link

Klik hier om de legging direct te shoppen

Ben jij ook zo enthousiast over de nieuwe wintercollectie van Tinycottons? En wat vind jij van Beau zijn outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie