BOBO CHOSES | HET NIEUWE BROEKJE VAN BEAU!


Door Nathalie:

Alle nieuwe collecties druppelen langzaam binnen en wat zijn ze leuk en goed te combineren met elkaar. Terwijl wij lekker een weekje op Ibiza zaten kon ik het niet laten om op afstand al wat leuke items te scoren. Uit ervaring weet ik dat je voor bepaalde items snel moet beslissen anders vis je helaas naast het net. Beau slaapt nog iedere middag en dat deed die gelukkig op vakantie ook. Iedere dag genoot hij heerlijk van zijn siësta, waardoor ik mooi de tijd had om alle nieuwe collecties goed te bekijken, terwijl manlief met de oudste twee in het zwembad lag. Bij thuiskomst was ik erg blij met mijn aankopen, maar uiteraard moest er nog meer gekocht worden. En aangezien drop 2 van Bobo Choses uit kwam kon ik het niet laten om even te kijken. Ik was meteen verliefd op de krablegging en ondanks dat het een item van de baby collectie is gaat die tot en met maat 2-3 jaar. Broekjes vind ik echt niet altijd makkelijk dus heb hem gelijk meegenomen.

Vanuit Ibiza had ik de stippen trui van CarlijnQ al gekocht en deze vind ik erg leuk combineren met dit broekje. Het broekje heeft uiteraard een geweldig printje en is van een super zacht ribstofje gemaakt dus dat zit niet alleen lekker maar staat ook lekker stoer. Thuis heb ik het Beau gelijk aangetrokken, want was erg benieuwd naar de combi. Met behulp van zijn oudere broers heb ik wat foto’s kunnen maken, want deze bijna tweejarige werkt uiteraard niet altijd mee. Er moeten nog leuke stoere zwarte half hoge Vans gekocht worden en dan is dit setje helemaal af. Wat mij betreft is het goedgekeurd….door jullie ook?

Je kunt de legging shoppen via deze link

Klik hier om de legging direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Beau?

Tags: , ,

Plaats een reactie