JAELYN IN ZOMERJURK VAN REPOSE AMS

Door Nienke:

Tijdens de Kindermodeblog on Tour spring 2017 brachten wij een bezoekje aan Wonder for kids in Nijmegen. Dit was de tweede keer (Kindermodeblog on Tour) voor ons en ik denk dat we ieder half jaar weer van de partij zullen zijn. Jaelyn vindt het geweldig en staat te shinen voor de camera. Maar ook als je kindje niet zo dol is op foto’s maken is het leuk om te gaan, want Frederieke weet voor elk kind een passende, toffe outfit samen te stellen. En soms kom je dan op compleet nieuwe ideeën. De outfit die ze dit keer voor Jaelyn had samen gesteld was een jurkje en vest van Repose Ams. Als ik heel eerlijk ben moet ik bekennen dat ik het jurkje zelf nog niet uit de rekken had getrokken en misschien ook wel nooit zou hebben gespot of aan had gepast bij Jaelyn. Maar toen ze het eenmaal aan had dacht ik wauw! Dit staat haar super! En inmiddels is het echt mijn favoriete item in haar kast! Oke, één van de favorieten, want ik ben de aller slechtste kiezer.

Jaelyn vindt ‘m zelf gelukkig ook heel mooi en daarbij zit hij natuurlijk heerlijk. Op een warme zomerdag zit hij lekker luchtig. Sandaaltjes erbij en klaar. En als het wat frisser is.. (daar heb je ze weer) staan een lekker vest en kniekousen er super leuk bij. Deze op de foto zijn van iglo+indi. Ook draagt ze er regelmatig een spijkerjasje overheen, wat er ook heel goed bij matcht. En straks in de herfst met een legging er onder. Dus je kunt er veel kanten mee op en lekker lang plezier van hebben.

Klik hier om het jurkje van Repose Ams te shoppen

Klik hier om direct naar de webshop van Repose Ams te gaan

Wat vind jij van de outfit van Jaelyn?

Tags: ,

Plaats een reactie