BOBO CHOSES ‘DEAR WORLD’ AW17 BIJ POMME DE JUS

Yes!!! Vandaag is de nieuwe wintercollectie van Bobo Choses gelanceerd. Het Spaanse kindermode merk Bobo Choses is razend populair én ook bij mij nog steeds een grote favoriet. Elk seizoen is de lancering weer een feestje omdat ik hou van dit merk. Ik kan dan ook niet wachten om de nieuwe collectie te delen met jullie! En ook shop ik elk seizoen een paar items van Bobo Choses voor Doutzen en Oliver. Dit zijn meestal ook de kledingstukken waar ik het hele seizoen een speciaal gevoel bij blijf houden. Als ik het uit de kast haal ‘s ochtends, of als ik het van ‘t wasrek trek – en niet te vergeten: als ze het aanhebben 😉 – ik word er keer op keer blij van. Hoe zit dit bij jou? Ben jij ook al een echte Bobo Choses fan of sta je misschien op het punt om je eerste aankoop te gaan doen? ( Ja ja ja doennn!)

De nieuwe wintercollectie draagt de naam ”Dear World” Want zoals we van Bobo Choses gewend zijn ontstaat elke kinderkleding collectie met een verhaal en een boodschap. ”Dear World” is geïnspireerd op de zee en alle mooie dingen die de zee met zich mee brengt. Met unieke handgemaakte prints en kleurencombinaties waar ons kindermode hart sneller van gaat kloppen, neemt dit kinderkleding merk ook dit seizoen weer plaats in ons favorieten lijstje!

Fijne breisels, rib stofjes, warme sweaters en heb je de heerlijke sokken al gezien? Die combineer je dit najaar bij elke outfit. Wij gaan Bobo Choses shoppen bij Pomme de Jus want daar hebben wij al héél veel leuks gespot. Deze supermooie kinderwinkel moet je trouwens ook zeker even in real-life bezoeken, een echte aanrader!

Je shopt de nieuwe collectie van Bobo Choses bij Pomme de Jus

Klik hier om de nieuwe collectie direct bij Pomme de Jus te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe collectie? En heb jij al items op je favorieten lijstje staan? 

Tags: , , ,

Plaats een reactie