BOBO CHOSES WINTER 2015-2016 |15 X NIEUWE COLLECTIE


De collectie van Bobo Choses is voor mij altijd een beetje Kindermodeblog ‘jeugdsentiment’. Schrik niet, ik ga niet sentimenteel doen hoor. Maar Bobo Choses is één van die eerste merken geweest waar ik via het internet op slag verliefd op werd en waarvan ik me de allereerste outfitpost foto’s nog kan herinneren als de dag van gister. De foto’s die ik toen nog maakte van mijn dochter Doutzen. Het allereerste item, de Bobo Choses kersentrui van mijn kleine Doutzje, die nu bijna geen Doutzje meer is heeft ze met veel liefde gedragen. Nee ik ga niet sentimenteel doen, dat had ik beloofd. Maar Bobo Choses blijft toch iets met me doen. Keer op keer. Elk seizoen ben ik weer reuze benieuwd hoe de collectie eruit zal zien….

Bobo Choses is een toonaangevend kindermode merk, dat altijd voorop loopt wat betreft de trends en altijd een eigen, unieke stijl neerzet. Wist je trouwens dat Bobo Choses ook graag gekopieerd wordt door o.a. de Zara?! Bij Zara heb ik al zoveel ‘Bobo Choses’ gespot, maar zij maken de kleding dan net even wat minder apart. En wat ik dan eigenlijk stiekem best grappig vind, er zijn best veel mensen die niets van Bobo Choses moeten hebben maar ondertussen wel de kopieën bij Zara shoppen. Zonder het door te hebben 😉 En dan zijn er de liefhebbers, échte liefhebbers van Bobo Choses! Mensen die er echt met smart op zitten te wachten en het liefst de hele collectie in huis halen. Zo ook onze blogger Bonnie, groot Bobo Choses liefhebber. Pepper draagt de leukste outfitjes van dit Spaanse kinderkleding merk en daar kan ik zo van genieten!

Ik vind Bobo Choses een geweldig merk omdat je ziet dat het echt voor kinderen is. De creativiteit en het gevoel voor humor druipt ervan af. Alles met hand-geïllustreerde prints op bijzondere stoffen. Ik zou bij wijze van spreke voor Doutzen en Oliver de hele kast er wel mee kunnen vullen, want ik vind bijna alles leuk. Maar ik houd het altijd bij een paar items. Ik ben benieuwd wat ik dit seizoen voor Oliver en Doutzen ga scoren, want op dit moment heb ik nog geen idee!

3 augustus komt de collectie in de winkels, dus dan zien we wel! 😉

Voor nu heb mijn 15 favoriete collectie foto’s geselecteerd, vond ik ook al heel leuk om te doen. Veel plezier met kijken!! En laat je even weten wat je ervan vindt?

Binnenkort is Bobo Choses hier te koop (shop nu nog SALE)
CAMPAIGN-AW15-039 CAMPAIGN-AW15-052 CAMPAIGN-AW15-035 CAMPAIGN-AW15-024 CAMPAIGN-AW15-032 CAMPAIGN-AW15-045 CAMPAIGN-AW15-010 CAMPAIGN-AW15-012 CAMPAIGN-AW15-068 CAMPAIGN-AW15-054 CAMPAIGN-AW15-023 CAMPAIGN-AW15-044 CAMPAIGN-AW15-029 CAMPAIGN-AW15-060 CAMPAIGN-AW15-069

Klik hier om Bobo Choses te shoppen

Wat vinden jullie van Bobo Choses?

Tags: , , ,