TUMBLE ‘N DRY: DE NIEUWE ROK VAN JULIE

Door Renske:

De vakantie is begonnen! Julie heeft er gewoon alweer een heel jaar school op zitten, bizar snel gegaan dat eerste jaar.  Na de laatste superdrukke weken was ze er ook echt aan toe. En wij ook….. Wij zijn in het voorseizoen al twee keer op vakantie geweest dus deze zomervakantie blijven we gewoon thuis, nu maar hopen op wat beter weer dan dat van gister! Gelukkig hebben we  genoeg leuke dingen om naar uit te kijken in de vakantie want Beau en Julie zijn allebei jarig binnenkort! Dus weer of geen weer……sowieso veel feestjes hier in  huis!

Omdat Julie dus in de vakantie jarig is mocht ze voor de vakantie al uitdelen op school. Man wat was dat een big thing zeg! Al weken, nee maanden van tevoren was ze bezig met wat ze uit wilde delen, welke kaart ze zou kiezen, wie er mee de klassen rond mochten en, niet onbelangrijk, wat ze aan wilde doen. Omdat ik dit allemaal zo lief vond wilde ik haar graag verrassen met een nieuw outfitje, speciaal voor die dag op school. Ik weet namelijk hoe het is om in de vakantie jarig te zijn (onze verjaardag scheelt 2 dagen) en de dag dat je mag uitdelen voelt toch net minder jarig dan op je echte verjaardag.

Dus ik ben op zoek gegaan naar een outfit waarvan ik zeker wist dat ze er heel blij van zou worden. En Julie d’r nummer 1 kledingstuk is absoluut een rok! Bij voorkeur tule of een andere dunne stof, waar ze rondjes in kan draaien en met band aan de bovenkant, als het kan met glitters. Klinkt veeleisend maar laat Tumble ‘n Dry nou net zo’n exemplaar in de zomercollectie hebben zitten die al op mijn wensenlijstje stond om in de sale voor Julie te kopen. En hij bleek in het echt nog mooier dan online. Het rokje is heel lichtroze en van een heel mooi dun stofje waar een soort zit een soort glansje op zit en valt heel mooi naar beneden. En ook nog afgewerkt met die oh zo geliefde gouden glitterband.  En doordat het zo’n soepel stofje is draait ze heel makkelijk rondjes erin, en als je bijna 5 bent doe je dat nou eenmaal graag (lees: de hele dag).

Voor het contrast zocht ik er een iets stoerder shirtje op en in de Bijenkorf stuitte ik op dit toffe tshirtje van America Today wat echt echt een goede match bleek met het lieve van het rokje. Daarnaast blijkt die kleur Julie erg  mooi te staan, weten we dat ook weer! Het rokje was echt een schot in de roos en ze was helemaal verrast en happy met haar nieuwe outfit, speciaal voor het uitdelen.

Heb jij ook een rokjesfan in huis? Dit exemplaar shop je nu voor een heel mooi prijsje in de sale

Klik hier om het rokje in de de Sale te shoppen

Wat vind jij van Julie haar outfit?

Tags:

Plaats een reactie