TUMBLE ‘N DRY | SALE TIP


Het sale seizoen is officieel ingeluid en bij de ene na de andere webshop barst de uitverkoop los. Als je ‘t aan ons vraagt is shoppen in de sale altijd een feestje; voor jezelf én voor je portemonnee. Het is de perfecte manier om de kast van je zoon of dochter eens even goed aan te vullen zonder dat je hier een geldboom voor nodig hebt.

We hebben goed nieuws voor je want ook bij Tumble ‘n Dry is de sale begonnen. Dit kinderkleding merk ken je vast wel en heb je ongetwijfeld al voorbij zien komen. Wedden dat in de kast van jouw zoon of dochter ook iets leuks van dit merk hangt? De sale van Tumble ‘n Dry staat vol met t-shirts, rokjes, shorts, zomerjassen, jurkjes en nog véél meer. Het grote voordeel is dat de uitverkoop dus allemaal zomerse items bevat die je kind meteen aan kan. Dus geen oude collecties vol winterkleding die eerst nog een seizoen in de kast moet liggen, maar items die meteen gedragen kunnen worden. Yes! Als je iets nieuws hebt gekocht, wil je dat namelijk zo snel mogelijk aan, toch?

Deze zomer gaan we voor opvallend, dus je mag je kind hullen in knalkleuren als blauw, geel en roze. Naast alle zwierige jurkjes mag een sweater of gebreid vest ook zeker niet missen in de garderobe van je kind, want in ons kikkerlandje hebben we ook in de zomer wel eens last van regenbuien of lage temperaturen. De opvallende prints en teksten mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Enne… Gooi die moderegeltjes even aan de kant en vergeet vooral niet om de items lekker te mixen en matchen!

Dit zijn onze 10 favorieten uit de sale bij Tumble ‘n Dry voor jongens én meisjes. Welke nummertjes vind jij het leukst?

Je kunt via deze link shoppen bij Tumble ‘n Dry

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Klik hier om direct naar Tumble ‘n Dry te gaan

Tags: , , , ,

Plaats een reactie