KINDERKLEDING TREND ITEM

Hé jij daar! Heb jij de polo trend al meegekregen? Als we Mika zien in zijn stoere polo krijgen wij spontaan zin om een dagje uit varen te gaan, lekker eilandjes hoppen en picknicken. Schip ahoy en hijs de zeilen! De polo is back in vele verschillende leuke ontwerpen. Scotch & Soda speelt hier goed op in. Felle kleurtjes en met lange mouw of korte mouw, de polo maakt iedere outfit voor je kleine schipper helemaal af. Deze polo van Scotch valt extra op door de felle strepen. Maak de look niet te kakkineus door er juist een hippe en stoere sneaker bij te combineren. Met Vans zit je bijvoorbeeld altijd goed! Een polo is niet alleen stoer, maar ook gekleed, dus dat bezoekje bij opa en oma of de schoolfoto is geregeld! Wat vind jij van deze look?

Heeft jouw zoon al een polo sweater in de kast?

Je shopt hier de stoere polo van Mika

Je shopt hier de stoere polo van Mika

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie