PETOZZI | DE 10 GENOMINEERDEN + WINNAAR

Zaterdag 22 april was Kindermodeblog on Tour bij Petozzi in Den Bosch! Voor de laatste stop van onze tour gingen we namelijk naar de waanzinnige kinderkleding winkel Petozzi!  – lees & bekijk hier het backstage verslag als je deze hebt gemist & bekijk hier alle outfit foto’s –

Vandaag is het tijd om de 10 genomineerde outfit foto’s van Kindermodeblog on Tour bij Petozzi in Den Bosch bekend te maken. Uit deze 10 genomineerden zal de jury nu de winkel winnaar kiezen die we binnenkort op Kindermodeblog bekend zullen maken. Deze winnaar wint de winkelprijs bij Petozzi én is in de race voor de hoofdprijs bij Kindermodeblog, namelijk een kledingpakket t.w.v €350,- speciaal voor jou samengesteld door mij 🙂 Spannend….! Klik hier voor alle info over de wedstrijd

Je kunt via deze link shoppen bij Petozzi

WIE IS DE WINKELWINNAAR VAN DE FAVORIETE OUTFIT FOTO WEDSTRIJD BIJ PETOZZI IN DEN BOSCH? SCROLL SNEL NAAR BENEDEN…..SPANNEND!!

Klik hier om direct bij Petozzi te shoppen

Foto’s door Maru Alvarez

KLIK HIER OM TE ZIEN WIE DE WINKELWINNAAR BIJ PETOZZI IS GEWORDEN

Plaats een reactie