SPRING TOUR PETOZZI | DE GENOMINEERDEN + WINNAAR

De Spring Tour zit erop, en hiermee ook de favoriete outfit foto wedstrijd van de alle winkel winnaars! We hebben de Spring Tour eind april af mogen sluiten bij Petozzi in Den Bosch en ooooh wat was dit leuk! Onwijs veel lieve kids hebben we aan mogen kleden en door onze professionele fotograaf op de foto laten zetten! Klik hier voor meer informatie over de Spring Tour

Dit waren de 10 genomineerden van de Spring Tour bij Petozzi in Den Bosch!! Whoehoee! Last but not least!! Want het was een super gezellige dag! Binnenstappen bij deze fonkelnieuwe kinderwinkel echt was een feestje! Wat een onwijs mooie en superleuke kinderkleding winkel! Vandaag maken we de winkel winnaar van de laatste Spring Tour dag bij Petozzi bekend.

Alle 5 de winkel winnaars zullen nu doorgaan naar de Finale op Kindermodeblog waar zij kans maken op een VIP styling en fotoshoot bij Kindermodeblog samen met je beste vriendje of vriendinnetje + een gratis outfit voor allebei! Stay tuned!!

Je kunt hier klikken om naar de webshop van Petozzi te gaan

ZIJN JULLIE OOK ZO BENIEUWD WIE DE WINNAAR VAN DE FAVORIETE OUTFIT FOTO WEDSTRIJD BIJ PETOZZI IS GEWORDEN? SCROLL SNEL NAAR BENEDEN…..SPANNEND!!

_MG_6442-4

_MG_6702-10

_MG_6961-2

_MG_7047-20

_MG_7339-21

_MG_6489-5

_MG_7700-4

_MG_7144-6

_MG_7631-12 _MG_6794-5

Klik hier om naar de webshop van Petozzi te gaan

KLIK HIER OM TE ZIEN WIE DE WINKEL WINNAAR BIJ PETOZZI IS GEWORDEN!

Tags: , ,

Plaats een reactie