WONDER | DE 10 GENOMINEERDEN + WINNAAR

Zondag 9 april was Kindermodeblog on Tour bij Wonder in Nijmegen! Een echte aanrader wanneer je opzoek bent naar de leukste kindermode merken en fijn advies! – lees & bekijk hier het backstage verslag als je deze hebt gemist & bekijk hier alle outfit foto’s

Vandaag is het tijd om de 10 genomineerde outfit foto’s van Kindermodeblog on Tour bij Wonder in Nijmegen bekend te maken. Uit deze 10 genomineerden zal de jury nu de winkel winnaar kiezen die we binnenkort op Kindermodeblog bekend zullen maken. Deze winnaar wint de winkelprijs bij Wonder én is in de race voor de hoofdprijs bij Kindermodeblog, namelijk een kledingpakket t.w.v €350,- speciaal voor jou samengesteld door mij 🙂 Spannend….! Klik hier voor alle info over de wedstrijd

Je kunt via deze link shoppen bij Wonder

WIE IS DE WINKELWINNAAR VAN DE FAVORIETE OUTFIT FOTO WEDSTRIJD BIJ WONDER IN NIJMEGEN? SCROLL SNEL NAAR BENEDEN…..SPANNEND!!

Klik hier om direct bij Wonder te shoppen

Welke outfit vind jij het allerleukste?

KLIK HIER OM TE ZIEN WIE DE WINKELWINNAAR BIJ WONDER IS GEWORDEN

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie