ZIEN | HET KINDERMODE MERK MIO*CO


Het zoeken naar hippe kindermode merken is natuurlijk één van onze grote hobby’s en we hebben dan ook al een heel lijstje vol. En ook in ons kikkerlandje zijn er een aantal pareltjes van kindermode merken te vinden. Het merk MIO*CO is van Nederlandse bodem en willen we graag even onder de aandacht brengen!

Als je dit merk al kent, weet je dat het staat voor rust en eenvoud. De populaire minimalistische stijl zien we dan ook volop terug in hun Garage Chic collectie. Een collectie vol tijdloze items, basic kleurtjes en gestreepte prints. Een paar goede basics kunnen tenslotte nooit ontbreken en maken een outfit helemaal af. De collectie is naast minimalistisch ook een tikkeltje stoer en sporty. Zo vind je hier een comfortabele jumpsuit of een short van joggingstof voor een nonchalante look, maar ook hippe bomberjacks zijn hier te scoren. De items zijn trouwens ook echt prachtig afgewerkt met hele mooie details. Een stukje kwaliteit!

En wist je al dat je bij MIO*CO ook kleding in volwassen maten kan scoren? Nu kunnen jij en je kind als echte fashion twins door het leven!

Je kunt via deze link shoppen bij MIO*CO

Klik hier om direct te shoppen bij MIO*CO

Wat vind jij van het kindermode merk MIO*CO? 

Tags:

Plaats een reactie