TUMBLE ‘N DRY | DENIM COLLECTIE


When in doubt, wear denim! Vandaag brengen we een ode aan de spijkerstof, want deze raakt nooit uit de mode. Het meest verkochte item in de modewereld is met stipt de spijkerbroek en ook in kindermodeland is denim ongekend populair. Het is tijdloos, matcht overal bij en zit bovendien lekker comfortabel. Hangt de kast van jouw kind ook vol met spijkerbroeken-, blouses- en rokken? We geven je groot gelijk, want met een vleugje denim sla je sowieso de spijker op z’n kop 😉

Wist jij al dat Tumble ‘n Dry een heuse denim collectie heeft? Deze willen we graag even met je delen! Dat goede denim niet duur hoef te zijn, bewijst deze collectie wel. De beste stoffen van hoge kwaliteit worden gebruikt, want met de hobby’s van kinderen (lees: buitenspelen, rennen en in bomen klimmen) moet een kledingstuk natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. De denim collectie bestaat niet alleen uit jeans, maar ook uit jumpsuits, blouses, rokjes en jurkjes. We zien verschillende pasvormen zoals skinny, slim en de populaire flared fit. De welbekende indigo items komen voorbij, maar ook witte exemplaren zijn volop verkrijgbaar. Dit geeft de outfit een frisse uitstraling en is echt een must have voor de zomer!

De denim collectie van Tumble ‘n Dry is verkrijgbaar voor iedere leeftijd: of je nou een ondeugende peuter hebt rondlopen of een stoere tiener met een eigen smaak, er is voor ieder wat wils. De spijkertrend is iedereen op het lijf geschreven. Dus: sla je slag, want denim is niet te missen dit seizoen!

Je kunt via deze link shoppen bij Tumble ‘n Dry

Klik hier om direct naar Tumble ‘n Dry te gaan

Wat vind jij van de denim collectie van Tumble ‘n Dry?

Tags: ,

Plaats een reactie