NAME IT | HET NIEUWE ROKJE VAN OLIVIA EN PHILOU

Door Yvon:

Yesss de afgelopen dagen zijn echt zoooo fijn geweest. De zomer hangt in de luncht. Een heerlijke zonnetje, lekker buiten, BBQ aan, blote voetjes in het zand. Eindelijk het is rokjesweer! Rokjes aan, blote beentjes en sandaaltjes of sneakertjes eronder. Zwieren en zwaaien maar. Is het iets frisser, dan dragen de meisjes sokjes of kniekousen, dat mag tegenwoordig allemaal.

Een wit rokje met roze tule, beter kan niet! Twee meisjes heel gelukkig. Alleen er is maar één rokje. Het moment van: ‘Ik, ik, ik, ik… ‘ brak al snel aan, hellluuuup!!! Gelukkig passen ze beide het rokje! Bij Olivia staat het wat pittiger omdat het wat korter is en bij Philou lekker ondeugend. Twee meisjes en één rokje, om een boek over te schrijven!

Het rokje heb ik gescoord bij Name it! Eentje die het in iedere meisjes garderobe goed doet. Je kan het rokje makkelijk combineren en dragen met verschillende gelegenheden, eentje die niet mag ontbreken. Je kan het rokje verstellen zodat het altijd goed past en niet afzakt.

Ben benieuwd wat jullie van het rokje vinden!

 
Wat vind jij van het rokje? Ook iets voor jouw meisje(s)?
Tags:

Plaats een reactie