LITTLE URBAN APPAREL | NIEUW KINDERMODE MERK GESPOT

Wanneer wij een nieuw kindermode merk spotten willen wij dit natuurlijk maar al te graag met jullie delen! Want we zijn natuurlijk allemaal dol op nieuwe kleertjes en merken! Let’s meet Little Urban Apparel, een kinderkleding merk uit California dat in 2014 is opgericht speciaal voor moderne kids met een urban look! Simplicity is het key word van de collectie, maar meer heeft deze ook echt niet nodig! De collectie is om te watertanden en hebberig van te worden. Mooie basic shapes, zachte materialen en tijdloze maar unieke prints! Little Urban Apparel biedt een breed assortiment aan o.a rompers,T-shirts, sweaters, broekjes en jurkjes voor zowel jongen en meisjes! Veel van de items zijn ook nog eens unisex wat het kiezen misschien wel nóg lastiger maakt! Mooi aan de collectie is het rustige en neutrale kleurgebruik dat de items juist doet laten spreken en waarin je kind heerlijk kan bewegen. Wij zijn enthousiast!! Wat vind jij van dit kindermode merk?

Via deze link surf je naar de webshop van Little Urban Apparel

Schermafbeelding 2016-05-12 om 16.53.36

yousef_and_girl_2

Schermafbeelding 2016-05-12 om 16.54.12

cactus_outfit

Schermafbeelding 2016-05-12 om 17.12.24

Klik hier om naar de website van Little Urban Apparel te gaan

Wat vind jij van dit kindermode merk?

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie