MAURA IN TRENDY TOP VAN NAME IT


Hebben jullie ook nog steeds het zonnetje van gisteren in je bol? En de zomer komt eraan, ik voel het!!
Vandaag wil ik de outfit van Maura met je delen. Ze draagt een kanten top uit de zomercollectie van Name it, een echte girly top met een heel fijn kanten bloemenmotief. Maura draagt haar top op een stoere denim short van de Zara en met een licht roze suède bomber van Mango. Een perfecte mix van stoer met een girly twist als je het mij vraagt. De zwarte kousen en gympen geven de look een sportieve uitstraling. Wat vind jij van deze outfit en van haar kanten shirt?

Je kunt de top hier shoppen bij Name it

Klik hier om de top direct te shoppen bij Name it

Wat vind jij van Maura haar outfit? Zie jij jouw dochter hier ook al in rond huppelen?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie