NAME IT | HET TRENDY BIKERJACK VAN MAURA

Ja hoor, het is zover! De winterjas kan worden ingewisseld voor een zomerse variant. Voel jij de lente kriebels ook al? Bij het zien van de gave voorjaars outfit van Maura kom ik al helemaal in de zomerse stemming.

De vrolijke outfit van Maura is girly, maar met een stoere twist want daar houdt deze vrolijke meid wel van. Het stoere bikerjack van Maura is van Name It. Nu is het bikerjack al een trend item wat dit seizoen écht niet kan ontbreken, maar deze van Maura is extra speciaal door de licht roze metallic look. Nog zo’n fijne fashion trend waar we niet omheen kunnen en overal terug zien komen. Een win – win als je het mij vraagt, dit jasje!

Maura draagt haar stoere bikerjack op een fijn gebreide top van Bellerose en een gestreepte half lange rok van Morley. Nóg zo’n trend welke ik echt helemaal de bom vind! Als finishing touch draagt ze waanzinnige Vans met… metallic glitters! Deze fabulous schoenen maken de outfit helemaal af. Maura is ready to shine 😉 Wat vind jij van de metallic trend?

Je kunt via deze link shoppen bij Name it

_63A8372 _63A8321 _63A8453 _63A8538 _63A8388 _63A8523

Klik hier om direct bij Name it te shoppen

Is dit bikerjack ook iets voor jouw dochter? En hoe zou jij ‘m combineren?

Tags: , ,

Plaats een reactie