10X HIPPE KINDERSANDALEN BIJ NELSON


We moeten nog éven wachten voordat we echt met blote voeten de deur uit kunnen, maar met het lekkere weer van vandaag komen we alvast in de zomerse stemming! En bij lekker weer kan een dosis inspiratie kindersandalen niet ontbreken. Ben jij nog opzoek naar een fijn paar zomersandalen voor je zoon of dochter? Dan moet je zeker even de nieuwe collectie kindersandalen bij Nelson bekijken. Met zoveel keuze wordt kiezen nog lastig.

Als het buiten warm is, gaat er niks boven een lekker luchtig schoentje aan de voet. Daarnaast kun je ze makkelijk aan schieten en heb je geen gedoe met veters. Kindersandalen hebben vaak meerdere verstelbare bandjes, waardoor ze goed aan de voetjes van je kind zitten. Zo kunnen ze lekker naar buiten om te spelen en rond te rennen. Ga jij voor metallics, dierenprintjes, bloemetjes of toch voor een stoere legerprint?

Niet alleen sandaaltjes, maar ook teenslippers zijn een echte musthave deze zomer. Ze zijn perfect om in je koffer mee te nemen op vakantie of voor een dagje naar het zwembad of strand. Het merk Havaianas komt je vast bekend voor, misschien heb je hier zelf wel een paar van in de kast liggen, want ze zijn ook verkrijgbaar in volwassen maten. Deze vrolijke slippers zijn verkrijgbaar in een heleboel opvallende kleurtjes, printjes of met het favoriete Disneyfiguur van je kind erop. Het is een echte eye catcher voor aan de voet. Houd je meer van een klassiek model? Dan zijn Birkenstocks echt iets voor jou! Deze tijdloze slippers en sandalen hebben een dikke zool en een comfortabele fit, waardoor je er de hele dag goed op kunt lopen. Ze zijn verkrijgbaar in de basiskleuren, maar ook glitters en printjes komen voorbij.

Wij hebben alvast een aantal van onze favorieten voor je bij elkaar geshopt. Voor welk paar sandalen kies jij?

Je kunt kindersandalen via deze link shoppen bij Nelson

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Klik hier om direct naar Nelson te gaan

Welk paar kies jij voor jouw zoon of dochter?

Tags: , , ,

Plaats een reactie