WAKAMONO | DEZE COLLECTIE WIL JE ZIEN


Een te gek kindermode merk dat ik graag weer even onder de aandacht breng is het Deense kindermode merk Wakamono! Tijdens een rondje surfen op het wereld wijde web kwam ik dit kleurrijke kindermode label weer op het oog en het is zeker de moeite waard om met je delen!

Ondanks dat het een Deens merk is, en je wellicht ook een Scandinavische stijl verwacht is niets minder waar. De collectie is juist geïnspireerd op Japan, en dat verklaart ook de naam – Wakamono is Japans voor young one. De Japanse stijl zien we dan ook volop terugkomen in de collectie. De cartoonachtige prints en teksten brengen je even naar de andere kant van de wereld. Het is een speelse en kleurrijke collectie die je eindeloos kunt combineren. Gooi je creativiteit erop los en sla lekker aan het mixen en matchen met de verschillende pints en kleuren.

Naast de fashionable items staat Wakamono bekend om haar comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Een eco-friendly productie staat hoog in het vaandel bij dit merk. De items zijn daarom allemaal gemaakt van 100% biologisch katoen en bamboe. Goed voor het milieu én voor je kind. In de zachte, veilige en hoge kwaliteit kleding kan je kindje urenlang spelen. Dat hoge kwaliteit niet altijd een hoge prijs hoeft te hebben, bewijst dit merk wel weer, want de items van Wakamono zijn lekker betaalbaar. Daar worden we blij van!

En nog een leuk feitje: de collectie van Wakamono is volledig unisex (op wat jurkjes na). Zo kun je met één item zowel je zoon als dochter kleden óf een kersverse moeder blij maken met een hip kraamcadeau.

Je kunt via deze link bij Wakamono shoppen

Klik hier om direct naar Wakamono te gaan

Wat vind jij van de collectie van Wakamono?

Tags: , , ,

Plaats een reactie