KindermodeblogLIVE & Mama blog

Bloggers kindermodeHet is weer eens tijd voor een persoonlijk nootje! Dit weekend was voor Kindermodeblog heel leuk en bijzonder. We gingen namelijk LIVE bloggen vanaf de Kleine Fabriek. Op deze manier konden wij jou als eerste op de hoogte brengen van de leukste merken en trends voor volgend jaar winter ’13/’14 en kreeg je al meerdere sneakpeeks te zien van onze favoriete kindermode collecties. KindermodeblogLIVE was zeer geslaagd, maar vooral ook héél gezellig. Want het is zó leuk om de passie voor kindermode met elkaar te kunnen delen…

Gister heb ik er zelf nog een dagje Kleine Fabriek aanvast geplakt, want ik was nog lang niet klaar! Gelukkig heb ik daardoor nóg meer nieuwe kindermode merken en trends kunnen spotten, waarover ik de komende week veel ga bloggen.

En verder wil ik je nog even zeggen dat mijn nieuwe blog voor Mama Magazine online staat! Lees hier mijn Mamablog

Tot de volgende keer!! XFree

Ps… Heb je al meegedaan met de Nikon Fotowedstrijd? Wel doen hoor! Je kunt een D3100 winnen….

Tags: , , , ,

Plaats een reactie