LITTLE INDIANS | DE NIEUWE BROEK VAN BEAU

Door Renske:

Met heel veel plezier heb ik de springtour van Kindermodeblog gevolgd. Wat een te mooie en gave winkels allemaal! Helaas voor mij allemaal redelijk ver weg en als ik dan al die foto’s zag was ik stiekem wel een beetje jaloers. Den Haag heeft eigenlijk maar weinig echt leuke kinderkledingwinkels. In ieder geval weinig winkels die veel van de merken verkopen die ik leuk vind. Gelukkig kan tegenwoordig ook alles online maar soms wil je gewoon lekker even door de rekken heen struinen, de stof voelen en makkelijk zien wat met wat gecombineerd kan worden.

Na onze vakantie was ik zelf nog een paar daagjes vrij terwijl wel onze oppas alweer aan het werk was dus ben ik heerlijk een middagje met mezelf gaan shoppen. En net buiten Den Haag, in Wateringen, vind je wel Kids Department, een winkel waar ik online al eens het een en ander besteld had maar nooit eerder geweest was. En laten ze daar nou net heel veel merken verkopen die ik leuk vind! Soort van ‘kind in een snoepwinkel’ gevoel had ik, heerlijk! Ik ging ook uiteraard niet met lege handen naar huis. Voor Beau scoorde ik dit broekje van Little Indians, een merk dat bij ons meer in de kast te vinden is en wat ik zeker voor Beau echt te gek vind omdat het heel goed bij hem past.

Dit denim sweatbroekje zit super comfortabel. Het oogt stoer en relaxed door het haremmodel maar de pijpen vallen mooi  wat smaller naar beneden. En dat stofje is zo fijn……..love it! Beau draagt ‘m hier met een trui uit de Mini Rodini collectie van vorig jaar en zijn Stan Smiths.

Ken jij Little Indians? En wat vind jij van Beau z’n broekje?

Je kunt het broekje hier shoppen

Klik hier om het broekje van Little Indians te shoppen

Wat vind jij van Beau zijn nieuwe broek?

Tags:

Plaats een reactie