LITTLE INDIANS | OUTFIT BEAU


Door Renske:

Daar is ie dan; onze nieuwe aanwinst Beau! Nu 12 weken en vandaag z’n debuut op Kindermodeblog!

Na 2 meisjes gaat er een nieuwe wereld voor me open op het gebied van jongenskleding natuurlijk! Ik hoor heel veel om me heen dat meisjeskleding veeeeeeeeel leuker is en dat er voor jongens eigenlijk maar weinig keus is. Vroeger dacht ik dat ook. Toen mijn zus 7 jaar geleden zwanger was van haar eerste hoopte ik stiekem op een nichtje, want daar kon je zo leuk voor shoppen! Sinds ik me meer heb verdiept in kindermode weet ik dat dit absoluut niet zo is! Ook voor jongens is er zo veel keus en is er zo veel meer mogelijk qua combinaties dan men denkt of misschien wel durft aan te trekken. Heerlijk dat ik nu ook deze wereld verder kan ontdekken!

Een merkje wat ik superleuk vind is Little Indians. Een Nederlands label dat begon met broekjes en schoentjes voor de allerkleinsten maar inmiddels hebben ze hun collectie ook uitgebreid met oa rompers en shirtjes. Niet perse alleen voor jongens maar er is heeeeel veel leuks voor ze van te krijgen. Voor Beau had ik hun ‘mountains’ broekje al klaar liggen. Het is nu nog wat groot maar dan kan hij het extra lang aan! Het is een superfijn stofje, heeft een mooie pasvorm en je kunt het eindeloos combineren. Hij draagt het hier met een sweater van River Island en speciaal voor de foto met slofgympjes van H&M 🙂

Hebben jullie al iets van Little Indians in huis?

Je shopt het hier

Beau5

Beau2

Beau4

Beau3
Je shopt het hier

Tags:

Plaats een reactie