IN DE KINDERKLEDING KAST VAN MATS | AFLEVERING #11

Dit is alweer de 11e aflevering van ‘In de kast van’. Ik ga langs bij één van mijn volgers Dagmar en neem een kijkje in de kinderkleding kast van haar zoontje Mats! – en stiekem ook even in die van haar dochtertje Lise – 😉 Ik ben benieuwd naar haar kledingsmaak, haar favoriete winkels, kindermode merken, en heeft ze nog items waarmee ze zich totaal geen raad weet? Ik ga haar helpen om leuke nieuwe outfits te maken! En ik ben heel benieuwd welke van de 3 nieuwe setjes jij het leukste vindt. Leuk als je het laat weten in een reactie onder de video of op Facebook! Kijk je mee?

Ik zou het superleuk vinden als je een reactie achterlaat op Youtube zelf! En laat je me even weten welke outfit jij het allerleukst vindt? Ik ben benieuwd!!

En ben jij nou razend benieuwd waar alle kinderkleding van is? Ik vertel het je hier in deze video

Heb jij je al GRATIS geabonneerd op ons Youtube kanaal? Klik hier!

Benieuwd naar de vorige aflevering? Bekijk ‘m hier

Tags: , ,

Plaats een reactie