”IN DE KAST VAN” EEN VERRASSING VAN HEDDY

De laatste maanden heb ik al bij ruim 10 volgers van Kindermodeblog thuis langs mogen komen om de kinderkleding kasten te bekijken. In de Youtube video serie ”In de kast van” voor KindermodeblogTV ga ik nl bij volgers thuis langs en duik ik de kinderkleding kast in om nieuwe outfits te creëren. Ik word elke keer weer verrast door de leuke kinderkamers en natuurlijk ook door al het leuks in de kinderkasten. Ik ben super benieuwd naar de kledingsmaak van mijn volgers, hun favoriete winkels, hun favoriete kinderkleding merken én met hun miskopen ga ik aan de slag om nieuwe outfits te maken. En ik kan je vertellen dat ik het echt zo onwijs gaaf vind om te doen! Niet alleen de gastvrijheid van de leuke moeders en hun kids, maar óók al jullie enthousiaste reacties op de afleveringen. Big Thanks!

Vorige week gingen we langs bij Heddy en haar tweeling zoontjes Maas & Rein. Een dol enthousiaste tweeling waar je gewoon helemaal vrolijk van wordt. Als je de aflevering hebt gemist moet je deze echt even terug kijken!! Heddy heeft zelf ook een blog en we werden deze week onwijs door haar verrast! Ze had namelijk een blog geschreven over ons bezoek bij haar thuis. En wat heeft ze dat superleuk geschreven!! (Dankjewel Heddy!)  Je leest de blog van Heddy hier

Vind jij het nou ook leuk als ik een keer bij jou langskom om de kast van jouw zoon of dochter te bekijken en nieuwe outfits te creëren? Stuur mij dan een mailtje – frederieke@kindermodeblog.nl – en wie weet kom ik binnenkort bij jou langs!

Heb jij je al GRATIS geabonneerd op ons Youtube kanaal? Klik hier!

Heb jij je al GRATIS geabonneerd op ons Youtube kanaal? Klik hier!

Tags: ,

Plaats een reactie