IN DE KINDERKLEDING KAST VAN SCOTT | AFLEVERING #9

Dit is de negende aflevering van ‘In de kast van’. Ik ga langs bij één van mijn volgers Annelies en duik bij haar de kast in van haar zoontje Scott!! Ik ben benieuwd naar haar kledingsmaak, haar favoriete winkels, merken, en heeft ze nog items waarmee ze zich totaal geen raad weet? Ik ga haar helpen om leuke setjes te maken!! En ik ben heel benieuwd welke van de 3 nieuwe setjes jij het leukste vindt. Leuk als je het laat weten in een reactie onder de video of op Facebook! Kijk je mee?

Ik zou het superleuk vinden als je een reactie achterlaat op Youtube zelf! En laat je me even weten welke outfit jij het allerleukst vindt? Ik ben benieuwd!!

Heb jij je al GRATIS geabonneerd op ons Youtube kanaal? Klik hier!

Benieuwd naar de vorige aflevering? Bekijk ‘m hier

Tags: ,

Plaats een reactie