5 HIPPE ZOMERJASSEN GESPOT!

Tijdens Kindermodeblog Tour hebben we een heleboel hippe kids aangekleed in de mooiste outfits. En een outfit is natuurlijk niet compleet zonder een jas. Nu de winterjassen eindelijk weg kunnen (al lijkt het er vandaag niet op) en de zomerjassen tevoorschijn mogen komen, delen we graag wat inspiratie met je. Deze 5 hippe zomerjassen hebben wij gespot tijdens de Spring Tour. Kijk je mee?

Laten we beginnen met de one and only: het bomberjack. We kunnen er niet omheen, het bomberjack was, is en blijft een echte must have. We zien ‘m ook dit seizoen weer volop terugkomen met nóg leukere prints. Ga voor een bomberjack met strepen op de mouwen voor een sportieve look of ga voor de all time favorite panterprint voor de echte fashionista. De bomberjacks van Mini Rodini moet je trouwens echt even checken voor je dagelijkse dosis vrolijkheid. Die kleurrijke prints zijn namelijk echt te gek. De bomberjack is zowel jongens als meisjes op het lijf geschreven!

Naast deze must have jas, hebben we ook een aantal gave parka’s gespot. Deze wat langere jas kan ook echt niet ontbreken in de kast van je kind en houdt je deze dagen nog even lekker warm. Het is de perfecte ‘tussenjas’. Ga voor een knalkleur, zoals de neon roze van Mon Petit Loup, om lekker op te vallen deze zomer of ga voor een toffe print, zoals wit met zwarte stippen. Deze jas is niet alleen fashionable, maar ook goed bestand tegen regenbuien, waar we in Nederland nog wel eens last van hebben. De parka kan mag dus ook zeker gezien worden dit seizoen!

Welke van deze 5 hippe zomerjassen is jouw favoriet?

1. Parka Mon Petit Loup

2. Bomber America Today

3. Parka Popupshop

4. Bomber Mini Rodini

5. Bomber Name it

Welke zomerjas vind jij het leukst? En ga jij voor de bomber of de parka?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie