POPUPSHOP | DE GAVE ZWEMBROEK VAN BEAU


Door Renske:

Terwijl jullie dit lezen zitten wij heerlijk een weekje in de zon! Sowieso is vakantie heel fijn maar altijd extra leuk dat we dan echt even met z’n vijven een hele week bij elkaar zijn. De kids worden daar helemaal happy van en wij ook. Omdat we dus al vrij vroeg in het seizoen op vakantie gaan ben ik al ruim van tevoren begonnen met het zoeken van toffe zwemkleding. Voor de meisjes zag en zie ik echt zo veel leuks! Geloof dat ze bijna elke dag iets anders kunnen:) Voor Beau vond ik het iets lastiger maar dat komt ook omdat ik vorig jaar aan het einde van het seizoen echt de beste zwembroek ever voor hem gekocht heb van Popupshop bij Toddlers and Tees. Eentje die denk ik nooit meer overtroffen wordt en die wil ik echt nog even graag met jullie delen! Deze lange short met enorme tijger op de voor- en achterkant past helemaal binnen mijn panter/tijger verslaving en ik vind ‘m echt superstoer staan. Gelukkig had ik ‘m ruim genomen en past hij hem nu nog steeds goed.

Deze tijger heb ik dus vorig jaar al gekocht maar de hele zwemcollectie van Popupshop is echt TE leuk dus zeker even een kijkje nemen, ook voor meisjes! Zo hebben ze nu ook een gaaf exemplaar met krokodillen in de collectie. Beau lijkt verder nog niet echt een waterrat maar hé, als je de mooiste zwembroek van het hotel aan hebt mag je er ook gewoon op de kant in paraderen.
Hij draagt ‘m hier met een shirtje van Zara (ook met tijgers) en Havaianas. Kennen jullie de zwemcollectie van Popupshop al?

Je kunt de zwemkleding van Popupshop hier shoppen bij Toddlers and Tees

Klik hier om Popupshop direct te shoppen bij Toddlers and Tees

Heb jij de nieuwe (zwem)collectie van Popupshop al gespot?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie