WE | HET NIEUWE ZOMERSE SHIRT VAN TIJMEN


Door Nathalie:

Voor 3 kids shoppen en zorgen dat ze er leuk bij lopen is soms niet altijd even makkelijk…althans dat is mijn ervaring. Beau is klein en heeft nog geen mening dus voor hem kan ik los gaan. Julian onze middelste van 5 jaar is gelukkig heel makkelijk en trekt alles aan wat in zijn kast ligt. Mijn oudste daarin tegen… die is anders. Het shoppen voor hem is een uitdaging.

Tijmen is inmiddels 8 jaar en weet behoorlijk goed wat hij wil. Daarbij komt nog eens dat hij niet van de maatlabeltjes in zijn nek houdt, alleen maar zachte stofjes wilt en dat meneertje qua prints ook al een behoorlijke eigen mening heeft dus dat maakt het er niet makkelijker op. Via internet shoppen voor hem is dan ook niet handig, want ik wil echt de stofjes zien en voelen zodat ik goed kan beoordelen of het iets voor hem is. Niet elk joggingbroekje wil hij aan en niet elk shirt vindt hij lekker zitten. Uiteraard wil ik wel dat hij er leuk bij loopt dus ik doe extra mijn best om leuke items voor hem te scoren.

Nu liep ik van de week in Rijswijk de WE winkel binnen en kwam dit geweldige shirt tegen. Hij heeft niet alleen een toffe zomerse print, maar het stofje is heerlijk zacht, het shirt heeft geen maatlabel en het prijsje is ook nog eens erg fijn. Zoals je zult begrijpen werd ik daar gelijk enthousiast van en heb ik hem meteen gekocht. En omdat er zoveel frisse kleuren in zitten is het makkelijk te combineren. Deze keer heb ik hem gecombineerd met een jogger van de Hema die erg mooi smal valt en ook heerlijk zacht is. Zoonlief vond de combi geweldig en wilde het meteen aan. Wat vinden jullie van dit setje?

Je kunt via deze link bij WE shoppen

Klik hier om direct te shoppen bij WE

Is dit T-shirt ook iets voor jouw zoon?

Tags: ,

Plaats een reactie